Ervaar jij een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt? Dan kun je reageren op alle vacatures bij Aegon. Want wij willen een afspiegeling zijn van de samenleving. Dit stimuleert de creativiteit en innovatie binnen onze organisatie. Daardoor kunnen we onze klanten nog beter helpen.

Om je kwaliteiten het beste tot uiting te laten komen bieden we ondersteuning. Als jouw specifieke situatie daarom vraagt, dan faciliteren we waar dat noodzakelijk is. We verkennen dan samen de mogelijkheden.

Solliciteren

Zie je een vacature op onze website die je aanspreekt, maar herken je jezelf niet volledig in de gestelde eisen omdat je bijvoorbeeld minder uren kunt werken of werkplekaanpassingen nodig hebt? Geef dit dan bij je sollicitatie duidelijk aan. Wij houden hier dan rekening mee.

Meer weten?

Geen geschikte vacature gevonden? Of ben je benieuwd wat voor mogelijkheden er meer zijn voor mensen die behoren tot de doelgroep banenafspraak? Neem dan contact op met Eva Westerhoff.

Onze merken

Wist je dat Aegon meerdere dochterondernemingen heeft? Hieronder een kort overzicht. 

  • Aegon Asset Management - Aegon Asset Management is een eigen organisatie die het vermogen voor onder andere pensioenfondsen, andere verzekeraars, de wholesale kanalen en voor Aegon zelf beheert en belegt.
  • Knab - Knab is een online bank die vindt dat het net even wat anders kan in de financiële wereld.
  • Aegon Cappital - Aegon cappital is een pensioenuitvoerder waar je als werknemer via je werkgever pensioen opbouwt door op individueel werknemer niveau te beleggen.
  • TKP - TKP Pensioen is een pensioenuitvoerder.
  •  Nedasco - Nedasco is een volmachtbedrijf en één van de grootste serviceproviders in schade- en inkomensverzekeringen. Nedasco verzorgt de schadeacceptatie en -afwikkeling voor verschillende verzekeraars.
  • Robidus - Voor werkgevers beperkt Robidus de risico's van verzuim en arbeidsongeschiktheid door optimale benutting van de wettelijke regelingen én het sturen op inzetbaarheid.