Gezien het succes van de eerste editie vorig jaar, nodigt Fryslân Werkt! u graag uit deel te nemen aan de Meet&Greet ‘Grutsk’.  Wij heten u dan welkom in Stadsschouwburg ‘De Harmonie’ in Leeuwarden

Om 10:00 uur wordt het startsein gegeven voor de Meet&Greet speciaal voor VSO/Pro-scholieren die zich vanuit het lesprogramma willen oriënteren op de arbeidsmarkt.

Tegen 12:00 uur wordt u uitgenodigd aan te schuiven voor een werkgeverslunch.

Om 13:30u vindt de aftrap plaats voor de Meet&Greet voor werkzoekende kandidaten (met een arbeidsbeperking) uit de doelgroepen en met een WIA of NUG-achtergrond.

Tegen 16:30 uur wordt de Meet&Greet ‘Grutsk’ afgesloten met een Netwerkborrel.

Goed om te weten:

Als u niet in de gelegenheid bent om aan het hele programma deel te nemen, is het ook mogelijk om alleen deel te nemen aan het middagprogramma (vanaf 13:00 uur). Dit kunt u bij uw aanmelding aangeven.

Uw aanmelding is uiteraard kosteloos.

Als u zich aanmeldt, wordt de naam van uw organisatie toegevoegd aan het overzicht van deelnemende werkgevers in de aanmeldportal voor werkzoekenden. Maak bij uw aanmelding vooral ook gebruik van de gelegenheid om het tekstkader ‘Wat belangrijk is voor werkzoekenden om te weten van u’ in te vullen. Deze informatie wordt duidelijk in de aanmeldportal voor werkzoekende kandidaten gepubliceerd en wordt veel geraadpleegd.

Aanmeldformulier