Mag een werkgever vragen of je een beperking hebt? Waarom zou je vertellen over een beperking als dit totaal niet relevant is voor de functie? Als je eerlijk bent over jouw grenzen, betekent dit dat je dan minder kans maakt op de functie? Deze en andere vragen kunnen je zó in beslag nemen dat je helemaal vastloopt. Je bent de enige niet.

Tijdens deze sessie gaan wij aan de hand van een aantal stellingen met elkaar van gedachten wisselen hoe je hier slim mee kunt omgaan.

Misschien herken je jezelf in sommige verhalen of wil je je eigen ervaring delen. Het luisteren naar de gedeelde ervaringen, ideeën en tips kan je ook helpen om met een frisse blik naar je eigen situatie te kijken en een eigen strategie te ontwikkelen voor het vinden van een (nieuwe) baan.

Over de spreker:

Mark de Groot heeft een groeibeperking (1m20) en een hoorbeperking waarvoor hij apparatuur draagt. Heeft veel sollicitaties doorlopen en is talloze malen (op vage gronden) afgewezen. Graag is hij bereid zijn ervaringen en de conclusies die hij hier uit heeft getrokken, met de deelnemers te delen.

Aanmeldformulier
  • Huidige Gegevens
Aanduiding van verplicht veld