Voel je soms dat je beperking te veel invloed heeft op je zoektocht naar een passende baan? Heb je behoefte aan meer steun en inzicht?  

Meld je aan voor de webinar “Werken met mentale weerbaarheid” door Social Impact Spits Alok Blondé, waarin hij dieper ingaat op de mentale aspecten van het omgaan met een arbeidsbeperking en hoe je deze inzichten gebruikt om een passende functie te vinden.

Tijdens deze sessie ontvang je waardevolle tips en inzichten om een positievere kijk te krijgen op je gezondheid en de impact ervan op je zoektocht naar werk. Bovendien bieden we je de kans om jouw ervaringen te delen en te leren van anderen. Wil je na de sessie dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie, dan bieden we je graag de mogelijkheid voor een persoonlijk vervolggesprek.

Over de spreker:

Alok Blondé Na het afronden van zijn studie psychologie belandde Alok door een ongeluk in een voor hem onbekende wereld. Nu combineert hij zijn kennis en ervaring in zijn werk en is hij vooral geïnteresseerd in de mentale aspecten van (weer) aan het werk gaan. "De beperking zit hem niet in je lichaam, maar in je mindset of in die van anderen, zoals werkgevers". Voor Alok is het de uitdaging om te zoeken naar een passende oplossing voor iedereen.

Details van de Training:

Duur: De Webinar “Werken met Mentale Weerbaarheid ”  bestaat uit een interactieve sessie van ongeveer anderhalf uur.
Locatie: online

We beperken het aantal deelnemers om een persoonlijke ervaring te garanderen tot 10, dus wacht niet te lang om je plek te reserveren!

Aanmeldformulier
  • Huidige Gegevens
Aanduiding van verplicht veld