In 2015 is de Banenafspraak van start gegaan: een afspraak tussen kabinet, vakbonden en werkgevers om 125.000 extra banen te bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Daarbij geldt voor overheidswerkgevers sinds 2020 zelfs een verplicht quotum. De mensen met een arbeidsbeperking die onder deze Banenafspraak en quotum vallen, staan in het doelgroepregister. Recentelijk heeft minister Schouten van het ministerie van SZW  veranderingen hierover aangekondigd.

Hoe werkt het ook alweer met dat doelgroepregister? Wat zijn de voor- en nadelen hiervan? En wat gaat er veranderen aan dat doelgroepregister en ondersteuning? Tijdens deze Webinar zet Nico Blok, Ombudsspits bij Onbeperkt aan de Slag dit voor je op een rij. Wil jij het naadje van de kous weten over wat het Doelgroepenregister mogelijk voor jou gaat betekenen, dan mag je deze Webinar niet missen.

Over de spreker:

Nico Blok is een deskundige op gebied van wet- en regelgeving rondom werken met een arbeidsbeperking. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring in werk en onderzoek rondom onderwerpen zoals Wajong, WIA, niet-uitkeringsgerechtigd en ook het doelgroepregister. Hij beantwoordt vragen hierover en brengt knelpunten op dit gebied onder de aandacht. Zelf heeft hij ook een arbeidsbeperking.

Aanmeldformulier
  • Huidige Gegevens
Aanduiding van verplicht veld