Je bent op zoek naar een baan of je hebt een baan gevonden. Dan zit je mogelijk met vragen zoals: Wat zijn mijn plichten richting de uitkeringsinstantie als ik ga werken? Welke regelingen zijn er voor ondersteuning om mijn werkplek passend te maken? Wat zijn mijn rechten wanneer mijn beperking verslechtert? Loop jij met dergelijke vragen rond? Dan is dit Webinar echt de moeite waard!

Over de spreker: Nico Blok is als OmbudsSpits Werk & Participatie werkzaam bij Onbeperkt aan de Slag: een deskundige op gebied van wetten en regelingen rondom werk en uitkeringen, met ruim twaalf jaar werk- en onderzoekservaring op dit gebied. Nico heeft zelf ook een arbeidsbeperking.

In deze sessie is er uiteraard ook ruimte voor individuele vragen.

Meld je nu aan!

Over de spreker:

Nico Blok is een deskundige op gebied van wet- en regelgeving rondom werken met een arbeidsbeperking. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring in werk en onderzoek rondom onderwerpen zoals Wajong, WIA, niet-uitkeringsgerechtigd en ook het doelgroepregister. Hij beantwoordt vragen hierover en brengt knelpunten op dit gebied onder de aandacht.

Aanmeldformulier
  • Huidige Gegevens
Aanduiding van verplicht veld