In deze webinar zal Social Impact Spits Alok Blondé stilstaan bij wat het hebben van een arbeidsbeperking mentaal met je doet en hoe je hierin weerbaar kunt zijn. Naast het krijgen van een aantal tips en inzichten om positiever te kijken naar je gezondheid en de invloed hiervan op het vinden van een baan, zal er ook ruimte zijn voor het uitwisselen van ervaringen.

Heb jij het gevoel dat je beperking te veel invloed heeft op je zoektocht naar werk? Voel je je soms alleen staan op dit gebied? Wil je meer controle krijgen over je eigen leven? Dan is deze webinar zeker wat voor jou! Desgewenst is er de mogelijkheid voor een persoonlijk vervolggesprek.

Over de spreker:

Alok Blondé Na het afronden van zijn studie psychologie belandde Alok door een ongeluk in een voor hem onbekende wereld. Nu combineert hij zijn kennis en ervaring in zijn werk en is hij vooral geïnteresseerd in de mentale aspecten van (weer) aan het werk gaan. "De beperking zit hem niet in je lichaam, maar in je mindset of in die van anderen, zoals werkgevers". Voor Alok is het de uitdaging om te zoeken naar een passende oplossing voor iedereen.

Voor deze Webinar geldt een maximum aantal deelnemers van 10.

Aanmeldformulier