AAFM is dé onafhankelijke management- en adviesorganisatie op het gebied van duurzame facilitaire oplossingen. De kernactiviteit is Integrated Facility Management, waarbij AAFM de integrale verantwoordelijkheid voor de gehele facilitaire portefeuille van haar opdrachtgevers overneemt. Met ingang van 1 januari 2015 heeft AAFM haar dienstverlening uitgebreid met consultancy.

 

Integrated Facility Management

Integrated Facility Management is voor ons synoniem met het integraal overnemen en optimaliseren van de facilitaire organisatie, met inbegrip van contracten en medewerkers. AAFM neemt als Main Contractor de gehele facilitaire portefeuille van een opdrachtgever in beheer, op volledige rekening en risico. Diensten worden uitgevoerd door partners, AAFM verzorgt de aansturing en de regie. Partners worden nauwkeurig geselecteerd en passen bij de behoefte van iedere specifieke opdrachtgever, ongeacht de sector. Voor opdrachtgevers betekent dit, dat zij zich volledig kunnen richten op hun core business terwijl AAFM zorgdraagt voor het optimaliseren van de werkplek van medewerkers en daarbij het verblijf van gasten te veraangenamen.


Consultancy

Sinds januari 2015 biedt AAFM daarnaast adviesdiensten aan op het gebied van inrichting, regie en besturing van het facilitair bedrijf en op het gebied van facility managementservices. Sinds de oprichting van AAFM in 2002, heeft AAFM zich sterk ontwikkeld als kennispartner. Met onze jarenlange ervaring in Integrated Facility Management kunnen wij huidige en nieuwe opdrachtgevers ondersteunen in vraagstukken op gebied van facilitaire dienstverlening. AAFM biedt haar adviesdiensten aan zonder nadrukkelijk gericht te zijn op uitbesteding. Daarnaast is zij bereid haar adviezen als resultaatsverplichting te implementeren. De onafhankelijke positie van AAFM blijft hierbij bewaard.