Accenture: Be Yourself, Make a Difference.

Geef je carrière een avontuurlijke start als junior consultant bij Accenture. Zet je talent en passie in bij een wereldwijde toporganisatie op het gebied van business, technologie en innovatie. Over de hele wereld breng jij organisaties en gemeenschappen verder, omringd door getalenteerde professionals die jou helpen excelleren. Scherp je vaardigheden aan met toonaangevende trainingen en ontwikkeltrajecten voor een indrukwekkende carrière. Ontdek met Accenture een uitdagende en dynamische wereld. Accenture is een werkgever waarin gelijke kansen centraal staan. Wij verwelkomen aanvragen uit alle delen van de samenleving en discrimineert niet op grond van ras, religie of overtuiging, etnische of nationale herkomst, handicap, leeftijd, burgerlijke staat, binnenlands of burgerlijk partnerschap, seksuele geaardheid, of gender identiteit.


Over Accenture
Accenture is een wereldwijde organisatie die zich bezighoudt met Strategy, Consulting, Digital, Technology en Operations. Met meer dan 384.000 mensen bedienen we klanten in ruim 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Met een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar 's werelds meest succesvolle bedrijven.

 

Begin je carrière goed en kies voor avontuur
Als junior consultant bij Accenture werk je aan uitdagende projecten voor grote klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder 91 van de Fortune Global 100 bedrijven, AEX bedrijven en grote overheidsinstellingen. Je ontwikkelt en implementeert concepten en strategieën. Samen met collega’s vorm je een team gedurende het project, vrijwel altijd op locatie bij de klant. Zo zie je veel bedrijven van binnen. Elk project biedt nieuwe inzichten, uitdagingen en kansen voor groei. Je staat nooit alleen: ons wereldwijde netwerk en kennis staan tot je beschikking.

Bij Accenture staat jouw groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Door dagelijks ervaring op te doen in uitdagende consulting projecten en in ons uitgebreide (internationale) trainingsprogramma. Bovendien krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan ons MVO-programma.
 

Ga naar https://www.accenture-insights.nl/nl-nl/carrieres of volg ons via www.facebook.com/accenturenl