Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 325 medewerkers wereldwijd. Al 80 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven met slimme en nieuwe inzichten. We verwerven ze en maken ze toepasbaar. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. Steeds opnieuw. Klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten. Meer informatie: www.berenschot.nl.

Ons bureau zit vol inspirerende en eigenwijze individuen die allen dezelfde passie delen: organiseren. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare constructies. Door ons brede werkterrein en onze brede expertise kunnen opdrachtgevers ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten. En zijn we in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken.

Berenschot kent een actief diversiteitsbeleid en is voorstander van een inclusieve arbeidsmarkt. Heb je een academische opleiding? Reageer dan vooral als je binnen de doelgroep valt. Meer informatie bij Ingrid Beukman Neem contact met ons op en vraag naar je mogelijkheden. Ook als je niet 100% voldoet aan de eisen, bijvoorbeeld minder uren wilt/kunt werken. Mail dan naar i.beukman@gmail.com.

 

Meet & Greets

Interesse om onbeperkt aan de slag te gaan bij Berenschot? Maak kennis op één van de volgende evenementen waarbij Berenschot aanwezig zal zijn.
Datum
tot
Locatie
Van Deventerlaan 31-51, Utrecht

Wat leuk dat je interesse hebt in onze fysieke Meet&Greet HBO/WO bij Berenschot op 24 oktober!

We beginnen die dag om 14:00 met een officiële opening. Vervolgens kun je tussen 14:30u en 17:00u in gesprek gaan met één of meerdere werkgevers van jouw keuze. Je hoeft van tevoren geen keuze door te geven. 

Vacatures

Startdatum
Regio
Utrecht
Niveau
MBO
HBO
WO

Om deze vacature te bekijken en te solliciteren heb je een account nodig