Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 500 medewerkers wereldwijd. Al 85 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven met slimme en nieuwe inzichten. We verwerven ze en maken ze toepasbaar. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. Steeds opnieuw. Klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten. Meer informatie: www.berenschot.nl.

Ons bureau zit vol inspirerende en eigenwijze individuen die allen dezelfde passie delen: organiseren. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare constructies. Door ons brede werkterrein en onze brede expertise kunnen opdrachtgevers ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten. En zijn we in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken.

Berenschot kent een actief diversiteitsbeleid en is voorstander van een inclusieve arbeidsmarkt. Heb je een HBO of WO opleiding? Neem contact met ons op en vraag naar je mogelijkheden. Ook als je niet 100% voldoet aan de eisen, bijvoorbeeld minder uren wilt/kunt werken. Mail dan naar werkenbij@berenschot.nl.

 

 

 

 

 

Meet & Greets

Interesse om onbeperkt aan de slag te gaan bij Berenschot? Maak kennis op één van de volgende evenementen waarbij Berenschot aanwezig zal zijn.
Datum
tot
Locatie
Hoofdkantoor VodafoneZiggo
Boven Vredenburgpassage 128, Hoog Catharijne, Utrecht

Wat leuk dat je interesse hebt in de Meet&Greet op 27 juni bij VodafoneZiggo Utrecht.

Datum
tot
Locatie
De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort

Wat leuk dat je interesse hebt in onze fysieke Meet&Greet op dinsdag 17 september 2024 bij NCOD in Amersfoort.

Datum
tot
Locatie
Amersfoort

Wat leuk dat je interesse hebt in onze fysieke Meet&Greet op donderdag 5 december 2024 bij Arcadis in Amersfoort.