Wij zijn ingenieurs met een verhaal

25 jaar geleden startten de neven Hans Boot en Kees Boot samen BOOT. Nu 25 jaar verder is BOOT uitgegroeid tot een landelijk allround ingenieursbureau met ruim 90 medewerkers, verspreid over 2 vestigingen (Veenendaal en Elst (GLD).

Gespecialiseerd in ruimtelijke informatie en inrichting. Met als doel een duurzame leefomgeving te ontwikkelen en te bewaren. Daarin zijn we niet uniek. Wel in onze visie en de aanpak die daaruit voortvloeit.

Het is de rode draad in ons verhaal: respect voor mens en milieu. Dat karakteriseert niet alleen ons advies, maar ook de manier waarop we met  u samenwerken. Respect voor gemaakte afspraken staat hierin centraal.

Mensen met een verhaal hebben iets te vertellen, omdat ze veel hebben meegemaakt in de dagelijkse praktijk en de verkregen kennis vanuit verrassende invalshoeken interpreteren. Dat leidt tot inventieve ideeën en oplossingen die daadwerkelijk iets toevoegen. Zo is BOOT. Een inspirerende partner die uw vraag integraal en betekenisvol kan invullen.

We zijn actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied: bouw, mobiliteit, water, milieu, veiligheid, sport en recreatie. Bij alles wat we doen staan pro activiteit en betrouwbaarheid centraal. Het is de handtekening waaraan u BOOT herkent.

Ons verhaal

Onze missie is om als organiserend ingenieursburo integrale advies- en managementdiensten en ondersteuning te leveren aan (semi-)overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties en bedrijven.

Wij willen een betrokken partner zijn, vanuit een onafhankelijke marktpositie. Met een pragmatische instelling en gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de ambitie om te ontwikkelen, werkt BOOT vandaag aan de leefomgeving van morgen.

Onze kerncompetenties daarbij zijn Betrokkenheid, Samenwerken en Kwaliteitsbewustzijn. Zowel richting onze opdrachtgevers als ook richting onze medewerkers.