CINOP-ECIO is een toonaangevende organisatie in het educatieve veld en draagt als expertisecentrum bij aan leren met impact. We stellen met onze expertise en ervaring onderwijsorganisaties in staat optimale deelname aan onderwijs, en daarmee toetreding tot de arbeidsmarkt, mogelijk te maken.
Al meer dan 75 jaar zetten we ons, samen met onderwijsinstellingen, in voor studeren zonder belemmeringen. Voor het creëren van bewustzijn over het belang van inclusief onderwijs en studentenwelzijn, voor gelijke kansen en voor het doorbreken van taboes. Bij CINOP ECIO kom je terecht in een maatschappelijke organisatie. Betrokken als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor inclusief onderwijs en studentenwelzijn: onderwijs waaraan zoveel mogelijk studenten kunnen deelnemen in een veilig studieklimaat waarin ze zichzelf kunnen zijn.
In een super leuk team nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en innovatieve en praktische oplossingen te ontwikkelen en te implementeren en te borgen. We werken samen op een professionele, maar ook informele wijze. Zo noemen we elkaar bij de voornaam, zijn we niet hiërarchisch ingesteld, maar doen we wel een beroep op ieders betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Je kunt zowel op ons prachtige kantoor werken, in het hartje van ‘s-Hertogenbosch (naast het station), als bij de klant of vanuit huis. Zeer afwisselend en dynamisch dus. Bij ons is geen dag hetzelfde! Onze vacatures staan open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van onderwijs en werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Heb jij uniek talent? Wij ontmoeten je graag!