Wij zijn Ctalents, hét detacheringsbureau gespecialiseerd in talenten met een auditieve of visuele beperking. Wil jij het maximale uit jouw carrière halen? Die uitdaging gaan we graag met je aan. 

Wij matchen blinde, slechtziende, dove en slechthorende starters, young professionals en experts met een mbo4-, hbo- of wo niveau. Dit doen we in veel verschillende sectoren in alle denkbare functies. Samen met al meer dan 37 organisaties zorgen we ervoor dat mensen met een auditieve en/of visuele beperking een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Door onze duurzame manier van werken wordt 90% van onze kandidaten binnen een jaar overgenomen door onze opdrachtgevers. 

Ben je benieuwd wat Ctalents voor jou kan betekenen?
Neem contact op met Calvin Buis via calvin@ctalents.nl of 020 6765416

Werken bij Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht heeft Ctalents aangesteld om hun inclusieve en diverse personeelsbestand te vergroten. Dit wordt gedaan met het doel om iedereen een eerlijke kans te geven op een baan die past bij het niveau en de werkervaring.

Wij detacheren mensen met als doel dat ze op contract van de Universiteit Utrecht komen. Dit doen wij door actieve begeleiding van onze kandidaten. Het gaat dus altijd om een duurzame plaatsing.

Mijn organisatie werkt: Landelijk