Je smartphone opladen, koken, een warme douche nemen of reizen met de trein. Om prettig te leven heb je elk uur energie nodig. Dát maken wij mogelijk, met vier verschillende bedrijven die elk hun specialisme hiervoor inzetten. 

Via een ingenieus netwerk van kabels en leidingen brengen we warmte en licht 24/7 bij je thuis en op het werk. En we halen het ook bij klanten op. Wist jij dat er al duizenden klanten zijn die zelf energie opwekken via zonnepanelen of windmolens? Die nieuwe energiebronnen maken ons werk nog dynamischer. 
De energietransitie vraagt dat we ons netwerk en onze dienstverlening aanpassen om de energievoorziening betrouwbaar en betaalbaar te houden. Daarom hebben we onze strategische koers aangescherpt. Wij richten ons op excellent netbeheer én het versnellen van de energietransitie.

VOLOP TECHNIEK ÉN ICT

Eén van onze belangrijkste taken is het beheren en onderhouden van gas- en elektriciteitsnetten en openbare verlichting. Dat is niet alleen technisch werk, maar gaat ook steeds meer digitaal. Met sensoren maken we de energienetten intelligent en zo kun je op afstand zien wanneer onderhoud nodig is. Achter je bureau kun je zelfs storingen voorkomen. En gaat het toch mis, dan is er altijd een monteur in de buurt met een technische oplossing.

ONZE ARBEIDSVOORWAARDEN

Onze 5.000 medewerkers vinden Enexis Groep top. Zij zetten ons op de 4e plaats in het NRC Beste Werkgevers Onderzoek. Naast een open werksfeer hebben we goede arbeidsvoorwaarden die je zelf in kunt zetten zoals je wilt.

Jouw toekomst staat bij ons centraal. We stimuleren je daarom om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je jouw kwaliteiten (ook na jouw carrière bij Enexis Groep) kunt inzetten voor de samenleving.

Voor jouw werk krijg je een prima salaris, eerlijke vergoedingen, ontwikkelmogelijkheden en een goed pensioen. Daarnaast ontvang je elk jaar een extra beloning, die - afhankelijk van het bedrijfsresultaat - flink kan oplopen.