(Doelgroepenregistratie vereist)

GVB is door en door Amsterdam

Amsterdam bereikbaar voor iedereen —daar staat GVB voor. We verzorgen het openbaar vervoer in Groot-Amsterdam en brengen reizigers op een veilige, snelle en comfortabele manier op hun bestemming. Reizigers staan centraal in alles wat we doen.

GVB staat voor Gastvrij, Verbindend en Betrouwbaar. Dat zijn de kernwaarden waarmee onze medewerkers het openbaar vervoer in Amsterdam en omgeving verzorgen.

 

Voor iedereen bereikbaar

We behoren met ongeveer 5.000 medewerkers, uitzendkrachten en externen tot de grootste werkgevers van Amsterdam – en bij de vijf beste werkgevers van Amsterdam. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen voor iedereen bereikbaar zijn en vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons.

 

Werken bij GVB is door en door Amsterdam. Want jij groeit met de stad mee. Van 938.000 passagiers naar een miljoen passagiers. Van Oost naar West en van Noord naar Zuid. De stad verandert en wij veranderen mee. En jij kan daar onderdeel van zijn. Van die groei. Terwijl de stad groter en groter wordt. Groeit jouw baan mee. Samen met alle Amsterdammers. Op naar de miljoen passagiers zullen we maar zeggen. Dat kunnen wij wel aan. Samen met jouw hulp.