Het Goed; een kringloopwarenhuis voor mens en milieu

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. In onze winkel presenteren we ons unieke aanbod op een verrassende en inspirerende manier. We hebben dagelijks nieuwe aanvoer van gebruikte spullen. Zo is het iedere dag een ontdekking wat je bij ons aantreft.

Hergebruik goede spullen, oplossingen voor niet bruikbare producten

Wat levert dat eigenlijk op? Heel veel, kunnen we je vertellen. In totaal zamelen we elk jaar 25 miljoen kilo textiel en huisraad in. Bijna 85 procent daarvan wordt hergebruikt. Het grootste deel verkopen we. Voor de spullen die niet meer te verkopen zijn, zoeken we andere oplossingen.

Passend werk

Naast hergebruik van gebruikte spullen maakt Het Goed werk van werkgelegenheid. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op passend werk. Wanneer je spullen langsbrengt of iets bij ons koopt, help je dus niet alleen het milieu, maar ook heel veel mensen. Het Goed kringloopwarenhuis is een leer-werkbedrijf waar ook veel gebeurt op het gebied van mensontwikkeling en opleiding. Het Goed is PSO gecertificeerd.

Landelijk werken we met 1.250 mensen aan onze missie bij van Het Goed. Door de eigentijdse uitstraling van onze winkels, het ruime aanbod en de goede service bezoeken jaarlijks ruim 3 miljoen mensen de winkels van Het Goed. Het Goed organiseert regelmatig workshops, zijn er schoolprojecten en op verzoek verzorgen we rondleidingen voor groepen. Trots vertellen de medewerkers hoe we werken en wat werken bij Het Goed voor ze betekent. Samen met lokale partners werken we aan een inclusieve en duurzame samenleving.

Alle vestigingen

Bij Het Goed zijn 25 kringloopwarenhuizen aangesloten, verdeeld over de verschillende regio’s in Nederland.

Lijkt het je leuk te werken bij een van de vestigingen van Het Goed, bekijk dan onze vacatures.