Hydra Group is een jonge schoonmaakorganisatie in Den Haag. Ons werkgebied beslaat de gehele randstad, maar ook daarbuiten zijn we actief. Met een groot team van ervaren en volledig gediplomeerde professionele vakkrachten leveren wij schoonmaak-, onderhouds-, reinigings- en facilitaire diensten aan het MKB, overheden, Verenigingen van Eigenaren, horeca en hotelwezen, grote nationale én internationale bedrijven, en aan particulieren.

HydraGroup gaat niet prat op grote projecten. Voor ons staat voorop dat ál onze diensten en producten van een kwalitatief hoogwaardig niveau zijn. Het schoonhouden van een portiek, het zemen van de ramen van een ministerie, het plaatsen van zeepdispensers in café of restaurant, iedere opdracht en taak gebeurt met dezelfde aandacht en zorg. We nemen u graag werk uit handen en denken met veel plezier mee over verbeteringen en besparingen.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen met betrekking tot techniek, materiaal en veiligheid op de voet, en vertalen deze direct naar méér veiligheid, efficiëntie en kwaliteit voor onze klanten.

Duurzaamheid

De wereld waarin wij leven maakt ons bewust van de keuzes die we maken, hoe we leven en werken. Het milieu is kwetsbaar, en verlangt behoedzaamheid bij gebruik van materialen en middelen.

Duurzaamheid staat bij ons voorop. Hydra Group werkt met materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, en het liefst biologisch afbreekbaar zijn. De door ons gebruikte materialen en middelen voldoen altijd aan de laatste wet- en regelgeving.