Dit is KPN

We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werken we aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren. Elke dag weer, al ruim 135 jaar. Hieronder laten we zien hoe onze medewerkers daar invulling aan geven.

ONZE MISSIE

Voel je vrij

Virtual reality, medische diagnoses op afstand, bewegingsafhankelijke straatverlichting en zelfrijdende auto’s. Het zijn dingen die ons leven veranderen op weg naar een steeds meer verbonden toekomst.

We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door mensen te verbinden. Met passie werken we aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren.

Onze ambities

Hoe zorgen we dat onze technologie helpt om ons leven vrijer, leuker en makkelijker te maken? Door ambitieuze doelen te stellen. Zo streven wij ernaar om de beste dienstverlener van Nederland te worden. We bouwen aan een klantgerichte organisatie, samen met onze deskundige en gemotiveerde medewerkers.

Naar de website van KPN