NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. We willen dat steeds meer mensen hier gebruik van maken en doen er alles aan om Nederland op deze manier in beweging te houden. Onze reizigers staan bij alles wat we doen op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis, van deur tot deur.

Wij behoren tot de 10 grootste werkgevers van Nederland. Met alle mogelijkheden die we onze medewerkers hebben te bieden, creëren we vrijheid én kansen voor hen. Kansen om te groeien en om beter te worden. Met meer dan 1 miljoen reizigers per dag, doe je dat voor een grote achterban. We denken vooruit, maken plannen voor de korte én lange termijn en groeien mee met de maatschappij. Dat is de organisatie van NS vandaag de dag. De NS van de toekomst? Daar hebben we mensen voor nodig met verstand van zaken. Mensen zoals jij. De reis van morgen begint bij jou.

Samen sterk

Iedereen is anders. Gelukkig maar, want dat is juist de kracht van een organisatie waarbinnen mensen met verschillende achtergronden werken. Juist omdat we als NS midden in de samenleving staan, is het van belang om daar bewust mee bezig te zijn. Welke opvattingen je ook hebt of wat je geaardheid ook is, bij NS ben je welkom. Wist je bijvoorbeeld dat we hoogopgeleide vluchtelingen werkervaringsplekken aanbieden? Zo zorgen wij ervoor dat ze een goede start krijgen in Nederland.
 

Arbeidsbeperkten

In Nederland is een grote groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die niet altijd even gemakkelijk een passende baan kunnen vinden. NS neemt de verantwoordelijkheid om die banen te creëren. Waarom? Omdat iedereen erbij hoort. Dat is een uitdaging, maar wel eentje die we graag met elkaar aan durven te gaan. Als organisatie die een afspiegeling van de samenleving vormt, geven we graag dat signaal af.

De banen die we voor mensen met een arbeidsbeperking hebben gecreëerd, vind je gewoon tussen onze openstaande vacatures. Maar dan wel met een extra label: participatiebaan. Ben je benieuwd welke banen dit zijn? Ga dan naar onze homepagina en zoek op participatiebaan onder ‘Vind hier je nieuwe baan’. Heb jij een arbeidsbeperking en wil je eerst weten hoe het is om bij ons te werken? Lees dan eens het interview met Maikel, Jurgen en Cem in Trouw.

Vacatures

Startdatum
Regio
Flevoland
Niveau
MBO
HBO

Om deze vacature te bekijken en te solliciteren heb je een account nodig