Peer belastingadvies en administratie voor betrokken ondernemers ondersteunt mkb-ondernemingen en andere organisaties. Wij helpen bij kantoorautomatisering, administratie, belastingaangiften, jaarrekeningen en managementrapportages. En we coachen ondernemers. Peer werkt nauw samen met accountantskantoor Borrie, dat is gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. 

 

Peer is een social enterprise, gevestigd in Amsterdam. Peer heeft een maatschappelijk doel dat op marktconforme wijze wordt gerealiseerd. We scheppen betaalde banen op ons eigen kantoor voor mensen met een speciaal talent (zogenaamde arbeidsbeperking). Bijvoorbeeld samenhangend met autisme, een ernstige burn-out, of een zogenaamde handicap. En steeds vaker detacheren we ook medewerkers part-time, bij klanten die op hun eigen kantoor administratieve ondersteuning nodig hebben en kansen willen geven aan mensen met een speciaal talent. Peer 'ontzorgt' klanten die zo op een eenvoudige wijze hun doelstellingen realiseren rondom participatie, social return, mvo.

 

Peer verwacht in het najaar vacatures in verband met groei van de opdrachten. Wij komen nu al graag - oriënterend - in contact met kandidaten die aan elk van de volgende vier ingangscriteria voldoen:

  1. Minimaal HBO-niveau boekhouden, accountancy, of fiscaal recht; door opleiding, of een combinatie van opleiding en werkervaring. Bijvoorbeeld SPD, HBO-Accountancy, of HBO Fiscaal Recht.
  2. Recht op uitkering wao, wia, wajong, sw-regeling, of bijstand met no-riskpolis. Of tweede spoor re-integratie.
  3. Het potentieel om na een aanloopperiode zodanig productief te zijn dat je (weer) een salaris kunt verdienen - soms eventueel nog een tijdje met een aanvulling vanuit de uitkering.
  4. Graag deel willen zijn van een leuk, collegiaal en hardwerkend team, met veel individuele verantwoordelijkheid, dat gewoon scherp opereert in de markt.

U kunt contact opnemen met directeur Otto Reuchlin door een cv te sturen aan or@peeradministratie.nl.