Bij PwC in Nederland werken ongeveer 4800 mensen met elkaar samen vanuit twaalf vestigingen. PwC Nederland helpt organisaties en personen de waarde te creëren waarnaar zij op zoek zijn. Wij zijn lid van het PwC-netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 236.000 mensen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. 

We bekijken zaken vanuit verschillende invalshoeken om vertrouwen te bouwen en belangrijke problemen op te lossen. Je wordt in staat gesteld om het beste uit jezelf te halen door de ontwikkeling van je kennis, talent, mindset, gewoontes, drijfveren, associaties en acties. Samen streven daarbij naar een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks maar dankzij de verschillen. Wij respecteren wie je bent en inspireren je met wat je kunt worden, betekenen en bijdragen. 

Meet & Greets

Interesse om onbeperkt aan de slag te gaan bij PWC? Maak kennis op één van de volgende evenementen waarbij PWC aanwezig zal zijn.
Datum
tot
Locatie
VodafoneZiggo Hoog Catharijne, Utrecht

Kom naar de laatste Meet&Greet voor de zomer in het midden van het land! Wij zijn 27 juni te gast bij VodafoneZiggo in Utrecht.