De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, de internationale focus is vooral gericht op de food- en agribusiness.

Organisatie

De Rabobank Groep bestaat uit lokale Rabobanken en hun centrale organisatie Rabobank met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. In totaal werken er bij de Rabobank Groep ongeveer 51.859 fte in 40 landen. Wereldwijd worden er circa 10 miljoen klanten bediend.
 

De lokale Rabobanken

De lokale Rabobanken vormen het kloppend hart van de organisatie. Zij staan dichtbij de klant en zijn sterk geworteld in de eigen markt. Door hun activiteiten dragen lokale banken bij aan de maatschappelijke en economische ontwikkeling van hun werkgebied.

Lokale banken zorgen voor een goede aansluiting bij de leden en een sterke verwevenheid met het werkgebied. Dit gebeurt op tal van manieren, zowel informeel als formeel. De formele dialoog wordt gevoerd via de ledenraad. In de ledenraad brengen de leden met hun eigen achtergrond en oriëntatie de buitenwereld binnen om de bank op koers te houden.

 

Vacatures

Startdatum
Regio
Utrecht
Niveau
HBO
WO

Om deze vacature te bekijken en te solliciteren heb je een account nodig