Van traditioneel installatiebedrijf naar technisch dienstverlener

Van Dorp is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland en doen wij meer dan alleen installaties. Ondanks onze groei, hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo zijn wij nog steeds een familiebedrijf en hechten wij veel waarde aan duurzaam ondernemen. De slogan ‘met kennis en respect’ maakt dan ook niet voor niets onderdeel uit van ons beeldmerk.

Werken bij Van Dorp

Van Dorp is een familiebedrijf. Dit betekent dat wij veel waarde hechten aan een fijne werkomgeving. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en besteden wij in ons eigen opleidingscentrum veel aandacht aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

Kijk voor actuele vacatures bij Van Dorp op www.werkenbijvandorp.eu

Meet&Greet XXL West-Brabant 29 september 2020

Mijn organisatie werkt: Zuid Nederland

Opmerkingen Van Dorp Installaties is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in (bijna) alle facetten van de installatietechniek en deze zijn dan ook verspreid over het gehele land. Denk hierbij o.a. aan Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Beveiliging, Industriële Automatisering en Zwembaden. Van Dorp kenmerkt zich als een familiebedrijf met korte lijnen en een transparante organisatie. Ons bedrijf is continu in beweging en wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken!