Van Lanschot Kempen is de oudste, onafhankelijke financiele dienstverlener van Nederland, opgericht in 1737. Met meer dan 1500 collega's streven we ernaar waarde te creeren voor onze belanghebbenden, zo helpen wij ook klanten onder de vlag van onze drie verschillende labels:

- vermogende particulieren bij van Lanschot

- de "instapmiljonair" die digitaal kan beleggen via Evi

​- bedrijven die zich richten op de sectoren Infrastructuur, Biowetenschap, Financiele instellingen en MKB-bedrijven in de Benelux bij Kempen

Inclusie

We willen onze organisatie graag versterken door meer inclusie en diversiteit op de werkvloer. Voor mensen met een arbeidsbeperking is daarom een speciaal budget virjgemaakt om hen te helpen een baan te vinden. Voldoe je aan de eisen en draag jij bij aan meer diversiteit binnen onze organisatie? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Kijken naar wat je wel kan

Persoonlijke aandacht en maatwerk zitten in ons DNA. Voor collega's met een arbeidsbeperking kunnen we de functie in overleg meer op maat maken en kijken we naar wat je wel kan in plaats van wat je (nog) niet kan.In de speciaal geselecteerde vacatures op deze site zijn vaak aanpassingen mogelijk in taakinhoud, tijdsdruk of uren. Naast begeleiding van je leidinggevende, krijg je ook begeleiding van een (job)coach.

Meet&Greet XXL West-Brabant 29 september 2020

Mijn organisatie werkt: Landelijk

Opmerkingen Op zoek naar kandidaten met HBO/WO Werk- en denkniveau met affiniteit op terrein van financiële markten

Meet & Greets

Interesse om onbeperkt aan de slag te gaan bij Van Lanschot Kempen? Maak kennis op één van de volgende evenementen waarbij Van Lanschot Kempen aanwezig zal zijn.
Datum
tot
Locatie
Amersfoort

Wat leuk dat je interesse hebt in onze fysieke Meet&Greet bij Arcadis in Amersfoort