Plezier en vooruitgang met elke verbinding 

VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en verbindingen voor mensen. Wij maken Nederland digitaal en bouwen het netwerk van de toekomst. Met onze technologie maken we de samenleving sterker.    

Er zijn steeds meer verbindingen in de wereld. Verbondenheid en communicatie zijn heel belangrijk voor onze samenleving en de economie. Maar verbondenheid gaat veel verder dan slimme verbindingen tussen netwerken of de techniek waarmee we contact leggen. Uiteindelijk draait het leven van mensen om het gevoel van verbondenheid. Met elkaar en met de dingen die belangrijk zijn. Zodat mensen, bedrijven en de samenleving verder kunnen komen. Daarom is het doel van VodafoneZiggo: plezier en vooruitgang met elke verbinding.

Vooruitgang voor iedereen

VodafoneZiggo heeft het motto Progress for Everyone. Daarmee beloven we dat we mensen, de samenleving en onze eigen organisatie vooruithelpen. Daarom zetten we ons in voor diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie: Er zijn veel verschillende mensen in onze samenleving. Die verschillen willen we ook terugzien in onze organisatie. En ook al verschillen mensen van elkaar, verdienen ze wel gelijke kansen. En we willen dat al onze klanten en collegas zich helemaal thuis voelen bij VodafoneZiggo. 

Wat heb jij nodig om succesvol te zijn?

Bij VodafoneZiggo denken we echt in mogelijkheden. Ook als het gaat om het aannemen van mensen met een arbeidsuitdaging. Dat zijn mensen die soms net even op een iets andere manier werken. Bijvoorbeeld omdat ze een hulpmiddel gebruiken of iets vaker pauze nodig hebben. Wij stellen aan collegas de vraag: Wat heb je nodig om succesvol te zijn?. Zo zorgen we dat ook mensen met een arbeidsuitdaging het beste uit zichzelf kunnen halen en gelukkig zijn met hun werk.

Wil je meer weten over wat wij doen voor mensen met een arbeidsuitdaging? Dat lees je hier.

Leren van elkaar 

We leren elke dag weer van onze collegas. En omdat onze collegas heel verschillend zijn, leren we ook over de verschillen tussen onze klanten. Zo weten we dat niet elke klant onze producten en diensten op dezelfde manier gebruikt. Daardoor weten we dat de ene klant iets anders nodig heeft dan een andere klant. En als we dat weten, kunnen we zorgen dat echt al onze klanten gelukkig zijn met VodafoneZiggo. Daarmee zorgen we iedere dag voor plezier en vooruitgang met elke verbinding!  

Werken bij VodafoneZiggo

Enjoy the challenge! Dat zeggen we bij VodafoneZiggo. We willen dat iedereen geniet van de uitdagende werkzaamheden bij onze mooie organisatie. 

Kom in contact met VodafoneZiggo

VodafoneZiggo ontmoet je graag tijdens de komende Meet&Greet van Onbeperkt aan de Slag voor een eerste kennismaking en hoort graag wat jij nodig hebt om succesvol te kunnen zijn.

Ter voorbereiding nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen in onze vacatures, om een indruk te krijgen hoe jij jou talent kunt inzetten bij VodafoneZiggo.

Wil je niet wachten tot de komende Meet&Greet of direct solliciteren op een vacature neem dan contact op met onze Recruiter Jasper de Boer of Michèle de Vries. Dat kan via mail, LinkedIn of telefonisch

 Enjoy the challenge!

Meet & Greets

Interesse om onbeperkt aan de slag te gaan bij VodafoneZiggo? Maak kennis op één van de volgende evenementen waarbij VodafoneZiggo aanwezig zal zijn.
Datum
tot
Locatie
Amsterdam

Wat leuk dat je interesse hebt in onze fysieke Meet&Greet op dinsdag 10 september 2024 bij de Postcode Loterij Amsterdam.

Datum
tot
Locatie
De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort

Wat leuk dat je interesse hebt in onze fysieke Meet&Greet op dinsdag 17 september 2024 bij NCOD in Amersfoort.

Meet&Greet
Datum
tot
Locatie
Online

Leuk dat je wilt meedoen aan de digitale Meet&Greet op donderdag 26 september 2024!