Technologie maakt dingen mogelijk, het geeft betekenis aan het leven van mensen, aan hun werk en aan de samenleving. VodafoneZiggo zorgt dat mensen overal met elkaar in verbinding kunnen zijn, waar, wanneer en met wie ze maar willen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan deze digitale maatschappij. Op een toegankelijke en verantwoorde manier. Met onze technologie willen we vooruitgang realiseren in het leven van al onze stakeholders. 'Empower a Digital Ready Society' noemen we dat.

VodafoneZiggo wil maatschappelijke impact creëren door enerzijds de positieve impact van de digitale samenleving te stimuleren en anderzijds de negatieve impact ervan te beperken. Dat vertaalt zich in ons doel voor de komende jaren: eind 2020 staat VodafoneZiggo bekend als het bedrijf dat de samenleving in staat stelt om de mogelijkheden van de digitale wereld op een verantwoordelijke manier te benutten.

We vinden het daarnaast belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kans te bieden op een baan. Daar doen we al meerdere jaren ons best voor. Het onafhankelijk onderzoeksinstituut TNO beoordeelt elk jaar hoe goed we ons beleid op dit gebied uitvoeren. Dit geven zij weer in de Prestatieladder Socialer Ondernemen, een meetinstrument dat laat zien hoe goed een onderneming scoort op sociaal vlak. Hoe hoger op de ladder, hoe beter een bedrijf presteert. Komend jaar willen we 'trede 1' bereiken. Om dit te bereiken werken we onder andere samen met onze partner Onbeperkt aan de slag en financieren we gezamenlijk het digitale PowerPunt: het eerste inbelpunt voor mensen in het kader van Werk&Participatie.

Vodafone en Ziggo zijn de twee merknamen die vallen onder VodafoneZiggo.

Meet & Greets

Interesse om onbeperkt aan de slag te gaan bij VodafoneZiggo? Maak kennis op één van de volgende evenementen waarbij VodafoneZiggo aanwezig zal zijn.
Datum
tot
Locatie
Rijkswaterstaat, Utrecht

Kom jij ook bij deze laatste Meet&Greet voor de zomervakantie?