Wat leuk dat je interesse hebt in de Meet&Greet op 11 juni in Rotterdam.

Je bent die dag welkom vanaf 14:15 uur. Tussen 14:30 uur en 17:00 uur in gesprek gaan met één of meerdere werkgevers van jouw keuze. Wil je weten welke werkgevers er zullen zijn? Die staan rechts de aanmeldpagina op een rij. Onderaan kun je klikken voor een volledig overzicht van deelnemende werkgevers. 

Tip: houdt de kennismakingsgesprekken met werkgevers kort en bondig, zodat je met verschillende werkgevers kunt kennismaken. Ook is het slim een schrijfblok en een pen mee te nemen, zodat je bij kunt houden wat je met welke werkgever hebt besproken.

Er is een koffiecorner aanwezig waar je tussen de gesprekken door even tot rust kunt komen.  En heb je die dag vragen? Medewerkers van Onbeperkt aan de Slag zijn ter plaatse. Schiet hen gerust even aan.

Voorbereiding

Wees voorbereid op je gesprekken met de werkgevers. Lees bijvoorbeeld de aanvullende informatie over de deelnemende werkgevers. Je vindt een overzicht van de deelnemende werkgevers aan de rechterkant. Hier staan bijvoorbeeld openstaande vacatures, bedrijfsinformatie en/of specifieke competenties die werkgevers zoeken.

Graag zien wij je 11 juni in Rotterdam

Aanmeldformulier