Wat leuk dat je interesse hebt in onze fysieke Meet&Greet bij Arcadis in Amersfoort

We beginnen die dag om 14:00 uur met een officiële opening. Vervolgens kun je tussen 14:30 uur en 17:00 uur in gesprek gaan met één of meerdere werkgevers van jouw keuze. Je hoeft van tevoren geen keuze door te geven. 

Tip: houdt de kennismakingsgesprekken met werkgevers kort en bondig (10 minuten), zodat je met verschillende werkgevers kunt kennismaken. Ook is het slim een schrijfblok en een pen mee te nemen, zodat je bij kunt houden wat je met welke werkgever hebt besproken.

Er is een koffiecorner aanwezig waar je tussen de gesprekken door even tot rust kunt komen.  En heb je die dag vragen? Medewerkers van Onbeperkt aan de Slag zijn ter plaatse. Schiet hen gerust even aan.

Voorbereiding

Wees voorbereid op je gesprekken met de werkgevers. Lees bijvoorbeeld de aanvullende informatie over de deelnemende werkgevers. Je vindt een overzicht van de deelnemende werkgevers aan de rechterkant. Hier staan bijvoorbeeld openstaande vacatures, bedrijfsinformatie en/of specifieke competenties die werkgevers zoeken.

Aanmeldformulier
  • Huidige Gegevens
Aanduiding van verplicht veld