Leuk dat je wilt meedoen aan de digitale Meet&Greet op dinsdag 28 november 2023!De kennismakingsgesprekken vinden van 13:00 uur tot 17:00 uur plaats.

Bereid je goed voor op de digitale Meet&Greet. Voor iedere Meet&Greet is er aanvullende informatie beschikbaar over de deelnemende werkgevers. Deze zie je hier rechts van dit event staan zodra de inschrijving is geopend. Denk bijvoorbeeld aan een openstaande vacature, bedrijfsinformatie en/of competenties die werkgevers zoeken.

Daarnaast is het, om teleurstellingen te voorkomen, belangrijk na te gaan of werkgevers alleen met kandidaten met een registratie in het Doelgroepenregister willen spreken. Dit staat ook in de aanvullende informatie opgenomen.

Dit formulier is open vanaf maandag 23 oktober tot en met donderdag 23 november. Hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans dat je in gesprek kunt komen met de werkgevers van jouw voorkeur.

Lukt het niet om het formulier in te vullen, stuur dan even een mail naar mark@onbeperktaandeslag.nl, hij helpt je verder! 

Aanmeldformulier