Lijst van deelnemende organisaties aan "Meet&Greet| Digitale Meet&Greet 28 november 2023"
Brunel is een bedrijf dat met specialistische detachering, projectmanagement en consultancy flexibele personeelsoplossingen biedt voor onze (...)
Heb jij een arbeidsbeperking en/of kun jij om een andere reden extra ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? EnergieQ Sterk Sociaal helpt jou (...)
NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. We willen dat steeds meer mensen hier gebruik van maken en doen er alles aan om Nederland op deze (...)
Exact We have a passion for Software. “At Exact, we foster a culture that promotes professional and personal growth. Together we are committed to (...)
Plezier en vooruitgang met elke verbinding VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en verbindingen voor mensen. Wij (...)
Bij PwC in Nederland werken ongeveer 4800 mensen met elkaar samen vanuit twaalf vestigingen. PwC Nederland helpt organisaties en personen de waarde te (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) De Rijksoverheid bestaat onder andere uit onze 11 ministeries in Den Haag, de uitvoerende diensten die onder deze (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) UWV heeft banen voor de banenafspraak! Wij zijn steeds meer op zoek naar mensen met een indicatie banenafspraak (...)
In Nederland hebben ongeveer 190.000 mensen een vorm van autisme, daarvan zit zestig procent werkloos thuis. Mensen met het profiel autisme zitten (...)
Van Lanschot Kempen NV is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland, met een geschiedenis die bijna 300 jaar teruggaat. We bouwen (...)

Vebego wil Concreet bijdragen aan een samenleving waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Op de arbeidsmarkt en daarbuiten. Dat is waar wij (...)

Bijna iedereen kan met de Sociale Verzekeringsbank (SVB) te maken krijgen. Wij voeren sociale verzekeringen uit, zoals de AOW, kinderbijslag of het (...)