Lijst van deelnemende organisaties aan "Meet&Greet | Cinop Den Bosch"

CINOP-ECIO is een toonaangevende organisatie in het educatieve veld en draagt als expertisecentrum bij aan leren met impact. We stellen met onze (...)

Plezier en vooruitgang met elke verbinding VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en verbindingen voor mensen. Wij (...)
Brunel is een bedrijf dat met specialistische detachering, projectmanagement en consultancy flexibele personeelsoplossingen biedt voor onze (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We werken aan een financieel gezond Nederland door (...)

Heb jij een arbeidsbeperking en/of kun jij om een andere reden extra ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? EnergieQ Sterk Sociaal helpt jou (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) De Rijksoverheid bestaat onder andere uit onze 11 ministeries in Den Haag, de uitvoerende diensten die onder deze (...)
Wat doet ProRailProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. We verdelen als (...)

Visie NCOD We zijn gedreven om de wereld elke dag een stukje mooier te maken door te werken aan betere dienstverlening en een slimmere overheid. Goed (...)

Werk doet goed. Als inkomstenbron én als invulling van je dag. Met doen waar je goed in bent, in een functie die bij je past, sta je met meer plezier (...)

Wil je jouw eigen bedrijf starten? Onbeperkt Ondernemend helpt mensen met een lichamelijke beperking bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Wij (...)