Lijst van deelnemende organisaties aan "Meet&Greet bij GVB in Amsterdam"
(Doelgroepenregistratie vereist) GVB is door en door Amsterdam Amsterdam bereikbaar voor iedereen —daar staat GVB voor. We verzorgen het openbaar (...)
Technologie maakt dingen mogelijk, het geeft betekenis aan het leven van mensen, aan hun werk en aan de samenleving. VodafoneZiggo zorgt dat mensen (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) UWV heeft banen voor de banenafspraak! Wij zijn steeds meer op zoek naar mensen met een indicatie banenafspraak (...)
In Nederland hebben ongeveer 190.000 mensen een vorm van autisme, daarvan zit zestig procent werkloos thuis. Mensen met het profiel autisme zitten (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We werken aan een financieel gezond Nederland door (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) De Rijksoverheid bestaat onder andere uit onze 11 ministeries in Den Haag, de uitvoerende diensten die onder deze (...)
Wat doet ProRailProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. We verdelen als (...)
'Een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld', is niet alleen een mooie slogan. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons (...)
Bij PwC in Nederland werken ongeveer 4800 mensen met elkaar samen vanuit twaalf vestigingen. PwC Nederland helpt organisaties en personen de waarde te (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) Amsterdam is continu op zoek naar goede mensen. Niet alleen talentvolle, jonge hoger opgeleiden en vakmensen, ook (...)