Lijst van deelnemende organisaties aan "Meet&Greet | XXL Fryslân Werkt"
Plezier en vooruitgang met elke verbinding VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en verbindingen voor mensen. Wij (...)

Wij zoeken nieuwe Beroepsverkeersregelaars! Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek om meer te weten te komen over het vak en te kijken (...)

Ampliar is een landelijke organisatie en is ruim 25 jaar actief in diverse branches, waaronder Zorg, Bouwnijverheid, GWW en Verkeersregeling. Iedere (...)

Mijn organisatie staat open voor: Alle talenten, Talenten uit het doelgroepenregister, Alle vormen van stage, Werkervaringsplek, Snuffelstage (...)

Verkoopmedewerker Locatie: Leeuwarden Salaris: €2209,87 bruto per maand Ben jij begonnen met een nieuwe hobby of klus je graag? Heb je door je (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) UWV heeft banen voor de banenafspraak! Wij zijn steeds meer op zoek naar mensen met een indicatie banenafspraak (...)
Ben jij iemand met een zorghart? Sta je altijd klaar voor anderen en kan je je goed inleven in hun situatie? Begeleid je wel eens oudere mensen in hun (...)

Dokter Schoonmaakorganisatie is uw schoonmaakbedrijf in Drenthe en ver daarbuiten. Al sinds 1966 staan wij voor een schonere en betere leefomgeving (...)

HarTeluk Hotel Joure HarTeluk Afsluitdijk Zurich HarTeluk Lelystad "het natuurpark" Dit zijn de 3 vestigingen die wij momenteel hebben, in Joure (...)

Gamma Bouwmarkten Mijn organisatie staat open voor: Talenten uit het doelgroepenregister, Werkervaringsplek, Snuffelstage, Meewerkstage

Welkom bij JOOOP! Onze 3 OOO’s staan voor verbinding! Niet zo raar daar verbinding onze specialiteit is. We begeleiden mensen welke in een kwetsbare (...)

Rivièra Product Decorations BV is toonaangevend in sleeving binnen Europa. Sleeven is het aanbrengen van een bedrukte folie om een kunststof, glazen (...)

Al sinds 1996 is AA-Security (voorheen All Above Security) een begrip in de Veiligheidsbranche. We staan binnen enkele minuten paraat bij een melding (...)

Registratie Doelgroepenregister vereist. Als Huishoudelijke Hulp kun je met relatief eenvoudige werkzaamheden veel betekenen voor een ander. Want (...)

Werken in een snoepjesfabriek, het is én blijft iets bijzonders. Maar bij CCI is het meer dan dat. Wij hebben met elkaar een missie. En daarin zetten (...)

Bij Probo zijn we nieuwsgierig, werken we samen, maken we het verschil en hebben we vooral ook heel veel plezier. We kunnen op elkaar aan: ​Afspraak (...)

Wij zijn een organisatie in de zorghulpmiddelen met labels als Medipoint en HartingBank. Wij zoeken met regelmaat nieuwe collega's in functies als (...)

Maak kennis met NIVO en kom één van onze enthousiaste teams versterken. Laat ons weten wat je mogelijkheden zijn en wanneer je wilt starten, dan (...)

Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Iedere dag vullen we miljoenen bordjes en staan we klaar voor onze klanten in ruim (...)

Indicatie Banenafspraak vereist. Wij zijn Vakflexwerk. Een uitzend/detacheringsbureau voor vakmensen met twee rechterhanden, opgestroopte mouwen en (...)

Wij hebben verschillende vacatures. Deze zijn te vinden op onze website. Verder als je gemotiveerd bent en graag wilt werken, zoeken wij geschikte (...)

Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor het doelgroepenvervoer, hiervoor is het wel noodzakelijk dat je in het bezit zijn van een rijbewijs. Kijk voor (...)

Flexibiliteit in de zorgsector. Dat realiseren wij door de uitvoerende administratieve werkzaamheden op het gebied van arbeid voor je te verzorgen en (...)

Werk doet goed. Als inkomstenbron én als invulling van je dag. Met doen waar je goed in bent, in een functie die bij je past, sta je met meer plezier (...)
Al bijna 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun (...)

Anders dan de naam doet vermoeden is WestCord Hotels een Nederlands familiebedrijf met haar oorsprong op Vlieland. In de jaren zestig groeide het (...)

Pol Infratechniek BV staat bekend als hét kabellegbedrijf van Noord-Nederland, geen kabel te lang, geen tracé onmogelijk. Sinds 1926 leggen en het (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We werken aan een financieel gezond Nederland door (...)

De kern van Hacklab Samen met overheid en bedrijfsleven geven we verborgen ICT talent de mogelijkheid om in een veilige omgeving kennis en (...)

Als je bij Frisia werkt denk je zelf na, ben je een doener en heb je iets speciaals met groen. We zeggen wel dat we de mentaliteit hebben van een (...)