Lijst van deelnemende organisaties aan "Meet&Greet | Theaterhotel De Oranjerie Roermond"
Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Iedere dag vullen we miljoenen bordjes en staan we klaar voor onze klanten in ruim (...)

Personenvervoer Geerets De Leeuw zoekt mensen die samen met ons vervoer mogelijk willen maken voor iedereen. Zodat kinderen naar school kunnen (...)

Bij EY werken we samen aan een Better Working World. We zijn nieuwsgierig naar jou. Naar je ambitie, energie en ideeën om een verschil te maken. Want (...)

Op zoek naar een toffe bijbaan, een leerzame stage of je volgende carrièrestap binnen de retail als teamleider of filiaalmanager? Werken bij Kruidvat (...)

Indicatie Banenafspraak vereist. Op zoek naar een werkplek met kinderen? Wil jij werken in een dynamische organisatie die ontwikkeling (...)

Vebego wil Concreet bijdragen aan een samenleving waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Op de arbeidsmarkt en daarbuiten. Dat is waar wij (...)

Ben je nieuwsgierig naar de zorg en wil je weten of de zorg bij je past? Dan is ZorgStart de kans voor jou! ZorgStart is er voor elke inwoner van (...)

Bijna iedereen kan met de Sociale Verzekeringsbank (SVB) te maken krijgen. Wij voeren sociale verzekeringen uit, zoals de AOW, kinderbijslag of het (...)

Op zoek naar een kans om aan de slag te gaan? Bij Bakkerij Heerschap verwelkomen we iedereen met open armen, ongeacht je achtergrond of ervaring! Of (...)

Plezier en vooruitgang met elke verbinding VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en verbindingen voor mensen. Wij (...)

Pactum is er voor jongeren en gezinnen die hulp nodig hebben bij het opvoeden en opgroeien. Samen met jongeren, hun ouders of opvoeders en de omgeving (...)

In Maasgouw houden we van aanpakken. We zijn no nonsense en denken vooral in mogelijkheden en kansen. De vraag van onze klant is daarbij steeds het (...)

Ben jij op zoek naar werk bij een snelgroeiende organisatie waar alles draait om veiligheid, gastvrijheid en flexibiliteit? Wij zijn regelmatig op (...)

Servicecentrum MER is een uitvoeringsorganisatie voor de gemeenten Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen. Met zo’n 320 medewerkers voeren wij (...)

De gemeente Roerdalen zoekt talent om samen met een grote groep collega's te werken in het groenonderhoud in onze mooie groene gemeente. Kandidaten (...)

Al bijna 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We werken aan een financieel gezond Nederland door (...)

Heb jij een arbeidsbeperking en/of kun jij om een andere reden extra ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? EnergieQ Sterk Sociaal helpt jou (...)

Water, samen halen we er meer uit! Waterschapsbedrijf Limburg produceert gezuiverd water en zet zuiveringsslib om in waardevolle grondstoffen en (...)

Wij creëren en realiseren toekomst: wij bieden jong- volwassenen in uitdagende omstandigheden een mooiere toekomst en realiseren deze ook. Dit doen (...)

Wil jij een uitdagende baan waarin je ruimte hebt voor eigen initiatief en inbreng, binnen een stabiele organisatie en een betrokken team? Bij PSW (...)

Van der Valk Roermond bestaat uit twee hotels met ieder een uniek concept. TheaterHotel De Oranjerie heeft, zoals de naam al doet vermoeden, ook een (...)

Wil jij invloed uitoefenen op een groener leven? En een bijdrage leveren aan een groene en duurzame wereld? Dan bieden we jou een droombaan bij (...)

Een baan waar je helemaal op je plek zit. Daar droom je toch van? Bij Pernu doen we er alles aan om dat voor jou mogelijk te maken. Want wij geloven (...)