Lijst van deelnemende organisaties aan "Meet&Greet | Postcodeloterij Amsterdam"

De Postcode Lottery Group is een internationale marketing gedreven organisatie met een sociaal doel: we organiseren loterijen om geld in te zamelen (...)

Plezier en vooruitgang met elke verbinding VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en verbindingen voor mensen. Wij (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We werken aan een financieel gezond Nederland door (...)

DNB zet zich in voor een stabiel financieel stelsel: stabiele prijzen, solide financiële instellingen en een goed werkend betalingsverkeer. In al haar (...)
'Een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld', is niet alleen een mooie slogan. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons (...)
Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige (...)
Bijna iedereen kan met de Sociale Verzekeringsbank (SVB) te maken krijgen. Wij voeren sociale verzekeringen uit, zoals de AOW, kinderbijslag of het (...)
Brunel is een bedrijf dat met specialistische detachering, projectmanagement en consultancy flexibele personeelsoplossingen biedt voor onze (...)

Vanberkel Professionals is in 2007 opgericht om met financiële dienstverlening de publieke sector een bewezen oplossing op maat te bieden. Elke (...)

Van Lanschot Kempen NV is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland, met een geschiedenis die bijna 300 jaar teruggaat. We bouwen (...)
Wat doet ProRailProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. We verdelen als (...)
In Nederland hebben ongeveer 190.000 mensen een vorm van autisme, daarvan zit zestig procent werkloos thuis. Mensen met het profiel autisme zitten (...)
Heb jij een arbeidsbeperking en/of kun jij om een andere reden extra ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? EnergieQ Sterk Sociaal helpt jou (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) UWV heeft banen voor de banenafspraak! Wij zijn steeds meer op zoek naar mensen met een indicatie banenafspraak (...)

Werknemers zijn het meest kostbare werkkapitaal van een organisatie. Het succes van onze bedrijven wordt bepaald door de mensen die er werken. Sakol (...)