Lijst van deelnemende organisaties aan "Digitale Meet&Greet | 3 december 2024"
'Een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld', is niet alleen een mooie slogan. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons (...)
NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. We willen dat steeds meer mensen hier gebruik van maken en doen er alles aan om Nederland op deze (...)
Brunel is een bedrijf dat met specialistische detachering, projectmanagement en consultancy flexibele personeelsoplossingen biedt voor onze (...)
Plezier en vooruitgang met elke verbinding VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en verbindingen voor mensen. Wij (...)
Bijna iedereen kan met de Sociale Verzekeringsbank (SVB) te maken krijgen. Wij voeren sociale verzekeringen uit, zoals de AOW, kinderbijslag of het (...)
Heb jij een arbeidsbeperking en/of kun jij om een andere reden extra ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? EnergieQ Sterk Sociaal helpt jou (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) UWV heeft banen voor de banenafspraak! Wij zijn steeds meer op zoek naar mensen met een indicatie banenafspraak (...)
Al bijna 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun (...)