Lijst van deelnemende organisaties aan "Meet&Greet ‘Grutsk’ Fryslân Werkt! in Leeuwarden"

Wij zijn Timing, al meer dan 25 jaar specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Dat gunnen we iedereen. Daar zijn we groot in (...)

Philips Drachten heeft vacatures beschikbaar voor BAB/Wajong kandidaten binnen de productie, IT en logistiek. Vraag naar de mogelijkheden op 5 oktober (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) De Rijksoverheid bestaat onder andere uit onze 11 ministeries in Den Haag, de uitvoerende diensten die onder deze (...)

Aandacht is het grootste geschenk wat we u kunnen geven. De persoonlijkheden achter een cv zijn voor ons van grotere waarde dan het cv op zich. Wij (...)

Jij zoekt een werkgever om jouw loopbaan in de techniek te vervolgen óf te starten? Dan ben je bij Technicum aan het juiste adres. Want wij zoeken (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) UWV heeft banen voor de banenafspraak! Wij zijn steeds meer op zoek naar mensen met een indicatie banenafspraak (...)

Maak kennis met NIVO en kom één van onze enthousiaste teams versterken. Laat ons weten wat je mogelijkheden zijn en wanneer je wilt starten, dan (...)

Het team van de Zwagemer, een zorgboerderij met manege en ruime werkplaats, heeft een stabiele werk- en leerplek gecreëerd voor jeugd, jongeren en (...)

Jobinder regelt het WMO-vervoer en het leerling vervoer in Noordoost Fryslan (gemeenten Achtkarspelen, Ameland, Dantumadiel, Noareast-Fryslan (...)

Pol Infratechniek BV staat bekend als hét kabellegbedrijf van Noord-Nederland, geen kabel te lang, geen tracé onmogelijk. Sinds 1926 leggen en het (...)

Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor het doelgroepenvervoer, hiervoor is het wel noodzakelijk dat je in het bezit zijn van een rijbewijs. Kijk voor (...)

Tempo-Team is een Nederlands uitzendbureau. Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde banen aan voor elk niveau en vakgebied.

Ben jij op zoek naar uitdagend werk in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! TOLO is op zoek naar Logistiek medewerkers in opleiding. De lessen (...)

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een bouwbedrijf in Noord-Nederland (vestiging in Dokkum en Bolsward) met een breed aanbod in zorg, onderwijs, recreatie (...)

Een baan bij provincie Fryslân is een baan van betekenis. Je werkt aan belangrijke thema’s en draagt bij aan een mooi en sterk Fryslân. Wij zijn een (...)

Het Noorden is een bijzonder stukje Nederland. Met weidse natuur, rijke cultuur en eigen gebruiken en taal. Dit alles vertaalt zich in Poiesz. Een (...)

Amaryllis Vrijwilligerswerk ondersteunt vrijwilligers en organisaties in de gemeente Leeuwarden. Dit doen we onder andere door de website (...)

Al bijna 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun (...)

Bureau Zelfstandigen Fryslân (BZF) is er voor Friese ondernemers. Voor startende ondernemers, maar ook voor ondernemers die in zwaar weer terecht zijn (...)

Bij de Olijslager groep kun je aan het werk als magazijnmedewerker, chauffeur, op de administratie, als verkoopmedewerker, verkoopondersteuner (...)

Wij zijn Kooi, wij zijn GRUTSK! Als Europees marktleider in tijdelijke mobiele camerabewaking en broeidetectie groeien we hard. Daarbij kunnen we jouw (...)

Verkoopmedewerker Locatie: Leeuwarden Salaris: €2209,87 bruto per maand Ben jij begonnen met een nieuwe hobby of klus je graag? Heb je door je (...)

Zorginitiatief De Bosk biedt bewoning, behandeling en begeleiding aan jongeren en (jong) volwassenen bij wie het leven niet vanzelf gaat. We bieden (...)

Wij zoeken nieuwe Beroepsverkeersregelaars! Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek om meer te weten te komen over het vak en te kijken (...)

Wij hebben diverse vacatures Productiemedewerker In Joure: Het gaat om een functie voor 24-40 uur per week. Je komt te werken voor een groothandel (...)

Onbeperkt aan de Slag, het meeste inclusieve bedrijf van Nederland! Ook wij zijn wel eens op zoek naar talenten. Soms voor het versterken van het team (...)

Wat weet jij over tijdelijke verkeersmaatregelen? Ben je eager en wil je hier graag alles over weten? Kijk dan eens naar onze vacatures op https://www (...)

Bij Caparis staan jouw talenten centraal. Wat kun je goed? Waar haal je voldoening uit? Dat ontdek je bij Caparis. Er is altijd wel een leuke werkplek (...)

Wij hebben doorlopend plek voor gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die het moeilijk vinden de juiste stappen te zetten om weer een (...)

Al ruim 135 jaar zijn we er voor iedereen. Met 125.000 collega’s en meer dan 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen staan wij middenin de (...)

Voor iedereen die wil ontdekken of de bouw/techniek iets is. Kennismaken en opleidingen in de bouw/techniek; metselen/timmeren/schilderen/installatie (...)

Wij hebben verschillende vacatures. Deze zijn te vinden op onze website. Verder als je gemotiveerd bent en graag wilt werken, zoeken wij geschikte (...)