Lijst van deelnemende organisaties aan "Meet&Greet | Ministerie EZK Den Haag"
Plezier en vooruitgang met elke verbinding VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en verbindingen voor mensen. Wij (...)

(Doelgroepenregistratie vereist) De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We werken aan een financieel gezond Nederland door (...)

Bij PwC in Nederland werken ongeveer 4800 mensen met elkaar samen vanuit twaalf vestigingen. PwC Nederland helpt organisaties en personen de waarde te (...)
Heb jij een arbeidsbeperking en/of kun jij om een andere reden extra ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? EnergieQ Sterk Sociaal helpt jou (...)
Van Lanschot Kempen NV is de oudste onafhankelijke financiƫle instelling van Nederland, met een geschiedenis die bijna 300 jaar teruggaat. We bouwen (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) De Rijksoverheid bestaat onder andere uit onze 11 ministeries in Den Haag, de uitvoerende diensten die onder deze (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) UWV heeft banen voor de banenafspraak! Wij zijn steeds meer op zoek naar mensen met een indicatie banenafspraak (...)

Een baan waar je helemaal op je plek zit. Daar droom je toch van? Bij Pernu doen we er alles aan om dat voor jou mogelijk te maken. Want wij geloven (...)

Al bijna 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun (...)